Dlhé roky ma trápil ekzém, na ktorý mi západná medicína ponúkala kortikosteroidnú liečbu. V roku 2016 som konečne nabrala odvahu a nechala som sa otestovať na potravinové intolerancie.

Vďaka správnym informáciám a eliminačnej diéte, ktoré som si vyskúšala na sebe, som sa ekzému bez akýchkoľvek liekov úspešne zbavila.

Som šťastná, že dnes mojimi skúsenosťami mením životy mojich klientov a som im veľkou inšpiráciou na ich ceste. Je úžasné, že zmenou stravy som dosiahla vytúžené výsledky, po ktorých som dlhé roky túžila.

Pred začiatkom eliminačnej diéty – apríl 2016                 Počas eliminačnej diéty – október 2018

Aké by to bolo, keby ste:

Vytvorila som pre vás špeciálny online výživový program Sprievodca výsledným reportom potravinovej intolerancie, v ktorom vám ukážem cestu ako to dosiahnuť.

Čo vám osobne prinesie online program
Sprievodca výsledným reportom?

Uvažovali ste, že by ste si zaplatili poradenstvo, ale neviete ako si nájsť čas popri deťoch alebo práci? A zároveň, keď už si ten čas nájdete, padáte únavou a neviete sa sústrediť na to, čo vám niekto hovorí.

Je vedecky dokázané, že naša pozornosť časom upadá a dokážeme si v priebehu určitého času zapamätať iba 10 % z celého obsahu.

V čom vám online program môže pomôcť?

Pokiaľ dlhodobo dodávate do tela problematické potraviny, prebiehajú vo vašom tele na rôznych miestach zápalové procesy. Nevhodná strava často živí patogény a vírusy v organizme, ktoré oslabujú váš imunitný systém.

Pravidelnou konzumáciou nevhodných potravín prestávate tolerovať potraviny, ktoré vám dlhý čas nespôsobovali žiadne ťažkosti.

Podľa viacerých štúdií sa potravinová senzitivita spája s diagnózami ako poruchy autistického spektra, ADHD, ekzémy, migrény, reumatoidná artritída, nadváha, neschopnosť otehotnieť a samovoľné potraty u žien a podobne.

Správnou elimináciou problematických potravín vo vašom tele nastáva prirodzený detoxikačný proces a dochádza k odzneniu zdravotných ťažkostí.

vegetables, carrots, garlic-1212845.jpg

Sprievodca výsledným reportom
môže pomôcť nielen vám

Viem, aké je náročné zistenie, keď zrazu nemôžete konzumovať mliečne výrobky, vajíčko a máte problém nájsť pečivo bez lepku a kvasníc. Zrazu sa vzdať jedla, ktoré tvorilo vašu dennú súčasť.

Zakrývate svoje problémy tabletkami, ktoré odsúvajú problém, ale skutočnú príčinu neriešia.

Cítite sa bez energie a bolí vás zistenie, že už nemôžete spontánne ísť s kolegami na obed, lebo vám robia problém nielen mliečne výrobky, ale aj vajíčko, kvasnice, ryža a zemiaky.

Neviete čo môžete jesť.

A možno túžite pomôcť svojmu dieťaťu, pretože ste počuli dobré skúsenosti s eliminačnou diétou, ale bojíte sa, že niekde urobíte chybu.

 

Úplne vám rozumiem. Sama som si tým prešla, preto viem, ako sa cítite.

Ako sa o online programe Sprievodca výsledným reportom vyjadrili jeho prví absolventi?

Ako online program prebieha?​

Dostanete prístupové údaje do členskej sekcie, kde môžete pozerať videá, čítať lekcie jednotlivých modulov, prechádzať si kurz vlastným tempom.

Pokiaľ nie ste vizuálny typ človeka alebo nemáte možnosť videá pozerať, všetko si môžete prečítať.

Online kurz funguje aj cez mobil. Môžete si ho pustiť miesto surfovania na Facebooku, pri pití kávy, pri dojčení, počas cesty vo vlaku… 🙂

Čo nájdete v online kurze
Sprievodca výsledným reportom?

V kurze sa budeme venovať štyrom základným modulom:

glass, milk, white-1379822.jpg

1. Mliečna sekcia

V tomto module sa dozviete ako nahrádzať mlieko a mliečne výrobky. Nájdete tu informácie o bielkovinách kravského mlieka, prečo je mlieko škodlivé a ako postupovať pri intolerancii na laktózu a bielkovinu kravského mlieka.

egg, eggshell, broken-943413.jpg

2. Výrobky z vajec

V tejto časti sa dozviete o intolerancii na vajíčko. Povieme si, kde všade sa vajíčko nachádza a na čo si dať pozor. Nájdete tu informácie prečo je lepšie vajíčkam sa vyhýbať a ako ich nahrádzať pri varení a pečení.

wheat, field, grass-8762.jpg

Obilniny s lepkom

V tomto module sa zameriame na obilniny s lepkom. Vysvetlíme si rozdiely medzi intoleranciou na lepok a celiakiou. Dozviete sa ako nahrádzať obilniny s lepkom a kedy a či je pre vás vhodné používať staré odrody pšenice.

yeast pastries, hefekranz, sugar-463936.jpg

Pivovarské a pekárenské kvasnice

V tejto časti si vysvetlíme, kde všade sa nachádzajú kvasnice. Povieme si, prečo vzniká skrížená reakcia pri intolerancii na pivovarské a pekárske kvasnice. Dozviete sa, aké náhrady sú pri intolerancii na kvasnice vhodné a čomu je lepšie sa vyhnúť.

Z vlastnej skúsenosti viem, že potravinových intolerancií môžete mať podstatne viac a rôzne kombinácie. Vytvorila som preto pre vás sekciu Časté otázky. Nájdete v nej nielen náhrady, ale aj odpovede na otázky ohľadne ďalších potravín z vášho výsledného reportu od ryže, cez kukuricu, zemiaky, tekvicu, kari korenie až po kola orech.

V online programe nájdete nielen hodnotné informácie, ale aj praktické bonusy

Ako to v online programe
Sprievodca výsledným reportom vyzerá?

Prečo by ste sa mali učiť práve odo mňa?

Som certifikovaná výživová poradkyňa a autorka prvej knihy o potravinovej intolerancií Z lásky k vlastnému telu, ktorá vyšla v roku 2021.

Od roku 2018 sa profesionálne venujem potravinovej intolerancii, s ktorou mám osobnú skúsenosť. Som človek, ktorý sa v prvom rade riadi osobnou skúsenosťou, predtým než posunie čokoľvek ďalej.
Absolvovala som kurz Výživového poradcu akreditovaný Ministerstvom školstva, mládeže a telovýchovy v Českej republike a Kurz výživy tehotných a dojčiacich žien, výživy detí.

Vo svojom prístupe kombinujem preto poznatky nielen z oblasti racionálneho stravovania, ale aj moje vlastné skúsenosti s eliminačnou diétou.

Ako jedna z mála výživových poradcov sa zameriavam na problematiku potravinových intolerancií a neustále sa v tejto oblasti vzdelávam.

Od roku 2019 som nadobudla prax s viac ako 120 klientmi počas online konzultácií.
Dagmar Rakovická Čanigová

Možno vám teraz napadajú tieto otázky:

Online kurz je vhodný pre akýkoľvek test potravinovej intolerancie od 22 potravín, cez FoodDetective až po najkomplexnejší test potravinovej intolerancie zameraný na viac ako 200 potravín. V kurze jednotlivé potraviny a ich náhrady príkladne vysvetľujem na mojich výsledkoch (Sepea Elisa Screen 200+)

Kurz nemá stanovenú dĺžku. Po zaplatení dostanete prihlasovacie prístupy do členskej sekcie, kde si môžete pozerať videá s prezentáciami a študovať jednotlivé lekcie s materiálmi svojim vlastným tempom.

Všetky moduly s kategóriami, častými dotazmi a bonusmi máte od začiatku kurzu sprístupnené.

Prístupy k zverejneným lekciám, dotazom či bonusu máte na stálo a môžete si kurzom prechádzať kedykoľvek po vlastnej osi a podľa vašich časových možností.

Viem, aké to je, keď vás dieťa okupuje celý deň alebo pracujete na veľmi dôležitom projekte. Ste vyšťavení a jedine večer je čas, keď máte chvíľku kľudu.

Výhodou online programu Sprievodca výsledným reportom je, že si idete vlastným tempom. A keď máte chuť a príležitosť, pozeráte si videá aj o polnoci či o tretej ráno 🙂

EBook Zatočte s potravinovou intoleranciou je v PDF formáte. Obsahuje základné informácie ako sa orientovať vo výslednom reporte potravinových intolerancií. Nie je v ňom priestor na hlbší presah a detailné vysvetlenia, ktoré naopak kurz obsahuje.

Online kurz Sprievodca výsledným reportom je obsahovo niekoľkonásobne bohatší. Sú v ňom detailné informácie ohľadne jednotlivých intolerancií, ktoré v eBooku chýbajú. Online kurz obsahuje materiály na stiahnutie v PDF verzii, ale aj videá a textovú časť s hypertextovými odkazmi na jednotlivé náhrady.

Online kurz môžete mať spolu
s VIP sekciou

VIP sekcia je pokročilejší variant a priamo nadväzuje na kurz Sprievodca výsledným reportom potravinovej intolerancie. Ideme v nej ešte viac do hĺbky.

V tejto sekcii sa delím o hodnotné informácie, čo sa mi osvedčilo a pomohlo mi výrazne zlepšiť zdravotný stav. Ako sa mi podarilo zaradiť do jedálnička potraviny, ktoré som dlho netolerovala.

Je určená pre vás, pokiaľ sa vo svojej eliminačnej diéte chcete posunúť ďalej a dozvedieť sa ako ešte viac zlepšiť váš spôsob stravovania.

Čo je obsahom VIP sekcie?

churros, bakery products, dessert-2188869.jpg

VIP téma 1:
Candida a sacharidy

V tejto časti sa povieme viac o Candide a ako interpretovať výsledný report Candidy, aké sú obecné odporúčania pri Candide a prečo niektoré z obecných rád nefungujú, aké sacharidy (ne)konzumovať pri potvrdenej Candide, ako je to stravou bohatou na bielkoviny a tuky na základe praktických skúseností, liečba Candidy a stravovanie.

yoga, man, buddha-429718.jpg

VIP téma 2:
Problematické potraviny, ktorým je lepšie vyhýbať sa dlhodobo (napriek tomu, že ich možno tolerujete)

V druhej časti si vysvetlíme ako súvisí potravinová intolerancia s vírusom Epsteinov Barrovej, zameriame sa na potraviny, ktorým by ste sa napriek možnej tolerancii mali vyhýbať, prečo ich konzumácia môže zhoršovať váš zdravotný stav.

vegetables, vegetable, vitamins-1319821.jpg

VIP téma 3:
Potraviny, ktoré je vhodné zaradiť
(aby ste sa cítili lepšie)

V tretej časti sa zameriame na potraviny, ktoré je vhodné zaradiť do jedálnička, vysvetlíme si prečo je ich konzumácia vhodná, ktoré potraviny a doplnky stravy majú schopnosť detoxikovať toxické ťažké z tela, ako si posilniť pečeň.

breakfast, fruit, wild fruits-2911495.jpg

VIP téma 4:
Makronutrienty pri eliminačnej diéte
(ako ich mať dostatok)

Vo štvrtej časti si povieme ako mať dostatok sacharidov, tukov a proteínov pri eliminačnej diéte, zameriame sa detailne na jednotlivé makronutrienty, na aké tuky si dať pozor a prečo je to nevyhnutné, odkiaľ čerpať proteíny pri intolerancii na vajíčko a mliečne výrobky, ako mať správny pomer makronutrientov.

Vyberte si variant:


Sprievodca výsledným reportom potravinovej intolerancie s VIP sekciou

Pôvodná cena programu je 134 EUR (3299 CZK).
109 EUR / (2680 CZK)
  •  


Sprievodca výsledným reportom potravinovej intolerancie

79 EUR / (1950 CZK)
  •  

Ako variť a piecť bez lepku - Sprievodca bezlepkovými múkami

Vaše osobné údaje (meno, e-mailová adresa) sú u mňa v bezpečí a budem (DARAKO s.r.o., Sokolíkova 5, Bratislava, 84101, IČO 53 303 229) ich na základe vášho súhlasu spracovávať podľa zásad ochrany osobných údajov, ktoré vychádzajú zo slovenskej a európskej legislatívy.
Stlačením tlačidla vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním potrebným pre zaslanie eBooku a ďalších noviniek odo mňa, ktoré se budú týkať súvisiacej témy.

Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať kliknutím na tlačidlo ODHLÁSIŤ v každom zaslanom e-maili.